Tentoonstelling

Uw tentoonstelling op een bijzondere locatie

Accentueren zonder af te leiden. Als een lijst om een kunstwerk, zo zou de locatie om uw expositie moeten passen. Een monumentaal gebouw onderstreept de eeuwigheidswaarde van het tentoongestelde.


Contact


De Der Aa-kerk vormde het decor van grote internationale fototentoonstellingen. De sobere decoratie-opvatting van de Reformatie lijkt bedacht door exposanten. De strak-witte en goed verlichte kerkzaal van de Remonstrantse kerk heeft in kringen van eigentijdse kunstenaars al een bescheiden reputatie opgebouwd. De kerk van Leegkerk is een fijne locatie voor wie expositiebezoek wil combineren met bijvoorbeeld een fietstocht. De kerkzaal van De Amshoff laat zich even makkelijk omtoveren tot een expositiezaal als de romantische Engelse tuin tot beeldentuin. Ook de kerk van Klein Wetsinge is zeer geschikt als expositieruimte.

Locaties voor een bijzondere tentoonstelling

Tentoonstellingen kunnen op verschillende bijzondere locaties plaatsvinden. Iedere locatie heeft unieke kenmerken. Bekijk hieronder de verschillende locaties en mogelijkheden en kies welke locatie uw voorkeur heeft. Of neem contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen