Receptie

Uw receptie op een bijzondere locatie

Uw gasten willen meer dan ‘gelegenheid tot feliciteren’. Ze willen betrokken worden in het verhaal rond uw jubileum, afscheid, onderscheiding of promotie. In een monument ontrolt dat verhaal zich bijna vanzelf.  


Contact


Wat dacht u bijvoorbeeld van uw receptie in de Der Aa-kerk, midden in het gezellige centrum van Groningen? Of in de modern ingerichte kerkzaal van de Remonstrantse kerk, op loopafstand van het station en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Als u een meer landelijke omgevingt zoekt, zijn de kerk van Klein Wetsinge en De Amshoff in Kiel-Windeweer zeer geschikte locaties. De kerk van Leegkerk is een verrassende locatie op de rand van stad en ommeland, die uw receptie meteen een gouden randje geeft. 


Locaties voor een bijzondere receptie

Recepties kunnen op verschillende bijzondere locaties plaatsvinden. Iedere locatie heeft unieke kenmerken. Bekijk hieronder de verschillende locaties en mogelijkheden en kies welke locatie uw voorkeur heeft. Of neem contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen