Diner

Dineren op een bijzondere locatie

Denk eens terug aan de indrukwekkendste diners die u zelf heeft meegemaakt? Precies, dat heeft vaak te maken met de locatie. Bijzondere Locaties Groningen werkt samen met de beste cateraars voor een gastronomische topervaring.


Contact


Der Aa-kerk: of u nu gaat voor een sfeervol diner in het koor of een grandioos banket in het schip, deze locatie biedt veel mogelijkheden. De Remonstrantse kerk biedt alle faciliteiten voor een geslaagde diner of lunch. Bijvoorbeeld in combinatie met vergadering of symposium. De kerk van Leegkerk is de ideale dinerlocatie voor wie een middeleeuwse of sprookjesachtige sfeer wil creëren. De keuken van De Amshoff staat uitstekend aangeschreven. Voor kookworkshops met vrienden of collega’s zijn er veel mogelijkheden bij zowel de kerk van Klein Wetsinge als De Amshoff. 

Locaties voor een bijzonder diner

Diners kunnen op verschillende bijzondere locaties plaatsvinden. Iedere locatie heeft unieke kenmerken. Bekijk hieronder de verschillende locaties en mogelijkheden en kies welke locatie uw voorkeur heeft. Of neem contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen