Catering

Catering van Domies Toen

De catering in de theeschenkerij wordt verzorgd door Inez en Nicolaas Geenen en hun team.

Inez en Nicolaas Geenen zijn allebei geboren en getogen Groningers. Ze hebben hun sporen verdiend in Limburg, waar ze twintig jaar lang een restaurant hadden. Ze werkten er zo veel mogelijk met ambachtelijke methoden en met gebruik van biologische producten; zoveel mogelijk uit de directe omgeving, direct van de boer, de visser en de jager en uit de eigen moes- en kruidentuin. 

Die ervaring en de oorspronkelijke binding met het gebied rond het Reitdiep maakte hen bij uitstek geschikt om vanaf 2015 in de kerk van Klein Wetsinge de drie grootheden landschap, landbouw en voedsel met elkaar te verbinden en tot een succes te maken. Vanaf 2018 laten ze dat vakmanschap ook in de theeschenkerij zien.

In de theeschenkerij staan dagelijks een variëteit aan vers gebakken taarten, taartjes en quiches voor u klaar. Met lekker verse, losse thee, een perfect kopje koffie, een fris glas biologisch sap of een lekker wijntje of biertje altijd een prima combinatie. Verder zijn er meerdere mogelijkheden voor een eenvoudige of juist heel uitgebreide High Tea.

’s Avonds is de theeschenkerij ook te gebruiken voor private dining. Een diner met vrienden of familie? Vanaf 10 personen tot maximaal 20 serveren we een menu van 3, 4 of meer gangen, samengesteld in overleg met u. Meer weten of reserveren? 06 54685405

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen