Theeschenkerij Domies Toen

Theeschenkerij Domies Toen

44 recensies
Locatie (43 stemmen)
Service (40 stemmen)
Catering (36 stemmen)

Algemeen

De theeschenkerij bij Domies Toen in Pieterburen is gevestigd in het historische gebouwtje voor godsdienstonderwijs dat stamt uit 1888. Het hoorde bij de Petruskerk en de ertussen gelegen pastorie. Toen deze laatste in 1961 afgebroken werd, ontstond op de opengevallen plek de tuin van de dominee, Domies Toen. De functie van theeschenkerij voor het catechisatiegebouw stamt ook ongeveer uit die tijd. Tot 2018 zorgden vrijwilligers voor de exploitatie. Toen dat steeds moeilijker werd, namen Inez en Nicolaas Geenen de theeschenkerij over.

De theeschenkerij is geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van dagen dat er besloten partijen zijn. Voor meer informatie kunt u terecht bij Inez of Nicolaas Geenen en u kunt hen bereiken op: 06 54685405 of 06 46317067.

Ruimtes

De theeschenkerij beschikt over één ruimte met een open, bescheiden, keuken. Het knusse gebouwtje heeft een fraai gebogen houten plafond en karakteristieke smeedijzeren ramen. In 2006 is het pand gerestaureerd door de Stichting Oude Groninger Kerken en voorzien van een aanbouw met moderne toiletvoorzieningen en een gehandicaptentoilet.

In Domies Toenhoes, een prachtig gerestaureerd prieel op één van de mooiste plekjes van Domies Toen, kunt u bij ons een exclusieve high tea boeken. Van twee tot maximaal acht personen geniet u volledig in stijl van de pracht van de tuin door de openslaande deuren van het prieel. Meer weten? Even bellen voor de mogelijkheden.

Theeschenkerij Domies Toen

Hoofdstraat 76, 9968 AG, Pieterburen

Bezoekadres

Hoofdstraat 76
9968 AG Pieterburen
Routebeschrijving

Beoordelen

Bevestig je stem!

Neem contact op

Wilt u deze locatie ook huren voor uw evenement ?


Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen