Catering

Catering de kerk van Klein Wetsinge

De catering in de kerk van Klein Wetsinge wordt verzorgd door het beheerdersechtpaar Inez en Nicolaas Geenen en hun team. Er zijn veel mogelijkheden, van een versgebakken taart of quiche tot een volledig buffet. 

Inez en Nicolaas Geenen zijn allebei geboren en getogen Groningers. Ze hebben hun sporen verdiend in Limburg, waar ze twintig jaar lang een restaurant hadden. Ze werkten er zo veel mogelijk met ambachtelijke methoden en met gebruik van biologische producten; zoveel mogelijk uit de directe omgeving, direct van de boer, de visser en de jager en uit de eigen moes- en kruidentuin. 

Die ervaring en de oorspronkelijke binding met het gebied rond het Reitdiep maakt hen bij uitstek geschikt om in de kerk van Klein Wetsinge de drie grootheden landschap, landbouw en voedsel met elkaar te verbinden.  

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bel met Inez en Nicolaas Geenen: 06 54685405 of 06 46317067. Of stuur een e-mail: kleinwetsinge@blgroningen.nl

Kookworkshops

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor kookworkshops in de kerk van Klein Wetsinge. Voedsel staat centraal bij beheerdersechtpaar Inez en Nicolaas Geenen. Met verse, liefst biologische, basisingrediënten uit de directe omgeving, vaak van kleine, toegewijde producenten. Deze ingrediënten zijn ideaal om kookworkshops mee te organiseren. Onder deskundige leiding en in een gemakkelijke, ontspannen sfeer maken deelnemers er tijdens de kookworkshop zelf een viergangenmenu klaar. En na het koken is het natuurlijk tijd om te eten. Al met al bent u zo’n vier uur in de kerk te gast. Voor wie langer de tijd heeft is het ook mogelijk om voorafgaand aan de workshop gezamenlijk een aantal ingredienten op de fiets bij de boer te halen.

Pop-up keuken

Klein Wetsinge is ook waar je het niet verwacht. Overal waar goede producten groeien, kun je ineens de pop-up keuken van Klein Wetsinge tegenkomen. In een stal of bij een rij volkstuintjes. Aan een visserskade, in het veld of in een lommerrijke boomgaard. Schuif aan bij de lange tafel en ervaar hoe echt vers smaakt. 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen