De kerk van Klein Wetsinge

De kerk van Klein Wetsinge

52 recensies
Locatie (51 stemmen)
Service (48 stemmen)
Catering (43 stemmen)

Algemeen

Het kerkje van Klein Wetsinge ligt tussen Sauwerd en Winsum, met een prachtig uitzicht op het Reitdiepgebied. Bezoekers worden gastvrij ontvangen door het beheerdersechtpaar Nicolaas en Inez Geenen. De kerk uit 1840 is in 2014 in oude luister gerestaureerd en is nu te huur voor vergaderingen, lezingen, concerten en recepties. En ook diners en kookworkshops zijn er uitstekend mogelijk. U kunt er kennismaken met al het goede dat het wad en ommeland op culinair gebied biedt.

De kerk van Klein Wetsinge is dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur (van 1 juni tot 1 november van 10.00 uur tot 18.00 uur), met uitzondering van dagen dat er besloten partijen zijn. Wilt u zeker weten dat de kerk open is, bel met Inez of Nicolaas Geenen: 06 54685405 of 06 46317067.

De activiteiten in onze kerk vindt u op kerkkleinwetsinge.nl/activiteiten.

Ruimtes

De kerk beschikt over een knusse kerkzaal met een fraai gebogen houten plafond en een prominente preekstoel. Verder beschikt de kerk over twee aparte ruimtes die ideaal zijn voor vergaderingen of kleinere bijeenkomsten. 

De kerk van Klein Wetsinge wint belangrijke architectuurprijs

De kerk van Klein Wetsinge heeft in mei 2016 een belangrijke architectuurprijs gekregen bij de landelijke verkiezing van het BNA Beste Gebouw van 2016.

De kerk, verbouwd door Jelle de Jong architecten in opdracht van de Stichting Oude Groninger Kerken, werd door de jury van de prijs tot winnaar uitgeroepen in de categorie Leefbaarheid en Sociale Cohesie.

De kerk van Klein Wetsinge

Valgeweg 12, 9773 TK, Wetsinge

Bezoekadres

Valgeweg 12
9773 TK Wetsinge
Routebeschrijving

Beoordelen

Bevestig je stem!

Neem contact op

Wilt u deze locatie ook huren voor uw evenement ?
Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen