Agenda

naar overzicht

Kom naar de Zomerzondagen in Leegkerk

t/m 12:00 - 17:00

De kerk van Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC Groningen

Routebeschrijving

Open Podium tijdens Zomerzondagen

Ook dit jaar is het middeleeuwse kerkje van Leegkerk tijdens de zomermaanden weer geopend voor bezoekers. Vanaf zondag 3 juni opent de kerk elke zondag in juni, juli en augustus van 12.00 uur tot 17.00 uur de deuren. Iedereen is tijdens deze Zomerzondagen van harte welkom om de kerk te bekijken. Ook is het mogelijk om koffie en thee te drinken, met daarbij natuurlijk een stukje taart. De kerk wordt deze Zomerzondagen bemand door vrijwilligers, die vooral uit de omgeving van Leegkerk komen.

De kerk is op de volgende data geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur:
3, 10, 17 en 24 juni
1, 8, 15, 22 en 29 juli
5, 12, 19 en 26 augustus

Activiteiten
Tijdens meerdere Zomerzondagen zijn er diverse leuke activiteiten in de kerk.

Aanmelden voor Open Podium
Ook je kunsten laten zien in de kerk van Leegkerk tijdens een Zomerzondag? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar openpodiumleegkerk@blgroningen.nl  

De kerk van Leegkerk
De middeleeuwse kerk van Leegkerk ligt aan de rand van Groningen, achter de wijk Gravenburg. De kerk is in 2013 verbouwd naar een ontwerp van awg architecten uit Antwerpen. In de kerk is een bijzondere goudkleurige kubus geplaatst, met daarin diverse moderne voorzieningen. De kerk wordt verhuurd voor diverse evenementen, zoals concerten, lezingen, huwelijken en workshops.

Entree: vrijwillige bijdrage

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan in onze agenda wat er te doen is op de zondagen!

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen