Agenda

naar overzicht

Wijnfestival Groningen

t/m - € 17,50

Categorie: Festival

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Wijnfestival Groningen

Van vrijdag 4 oktober t/m zondag 6 oktober vindt Wijnfestival Groningen 2019 plaats in de Der Aa-kerk. Beleef wederom een geweldig wijnweekend met heerlijke wijnen en smakelijke hapjes samen met honderden wijnliefhebbers. Vanaf nu krijgt u een speciale BLG-korting op uw bestelling als u onderstaande kortingscode opgeeft!

Foto's: Welkom Store

Wijnen proeven
Op het wijnfestival staan diverse wijnwinkels, wijnhuizen en wijnimporteurs die jou alles kunnen vertellen over hun wijnen en graag een proefglas voor je inschenken. Het festival is dé gelegenheid om verschillende wijnen te proeven. Een bloemige Viognier uit Zuid-Frankrijk, een stuivende Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland of een krachtpatser uit Priorat? Je hoeft niet te kiezen maar kunt overal van proeven en je laten verrassen. Dit jaar kunnen de fijnproevers hun geluk niet op. De beste restaurants van Groningen bereiden verschillende hapjes om je lekkere trek te stillen, maar ook het vertrouwde kaasplankje is niet te missen. Ben je helemaal weg van een bepaalde wijn, dan kun je deze direct bij de standhouder bestellen.

Een weekend vol wijn
Heerlijke wijn, enthousiaste standhouders en een schitterende locatie boordevol wijnliefhebbers zijn de ingrediënten voor een geweldig wijnweekend. Er zijn vier munten bij de toegangsprijs inbegrepen zodat je gelijk kunt beginnen met proeven. 

Openingstijden
Vrijdag van 17.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag van 16.00 tot 23.30 uur
Zondag van 15.00 uur tot 20.00 uur

Entree
Kaarten zijn hier verkrijgbaar (servicekosten: € 1,00 per bestelling)

Korting
Geef de volgende kortingscode op bij uw bestelling om de BLG-korting te krijgen:

AZJKAADSZ

Het Wijnfestival Groningen is een initiatief van Stichting Wijnfestival Noord.

Meer informatie vindt u op wijnfestival-groningen.nl.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen