Agenda

naar overzicht

Wijnfestival Groningen

t/m

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Foto's: Welkom Store

Wijnfestival Groningen

Van vrijdag 28 september tot en met zondag 30 september staat Groningen voor de derde keer in het teken van wijn. Deze editie van het Wijnfestival Groningen in de Der Aa-kerk belooft nog mooier te worden!

Wijnen proeven
Op het wijnfestival staan diverse wijnwinkels, wijnhuizen en wijnimporteurs die jou alles kunnen vertellen over hun wijnen en graag een proefglas voor je inschenken. Het festival is dé gelegenheid om verschillende wijnen te proeven. Een bloemige Viognier uit Zuid-Frankrijk, een stuivende Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland of een krachtpatser uit Priorat? Je hoeft niet te kiezen maar kunt overal van proeven en je laten verrassen. Dit jaar kunnen de fijnproevers hun geluk niet op. De beste restaurants van Groningen bereiden verschillende hapjes om je lekkere trek te stillen, maar ook het vertrouwde kaasplankje is niet te missen. Ben je helemaal weg van een bepaalde wijn, dan kun je deze direct bij de standhouder bestellen.

Een weekend vol wijn
Heerlijke wijn, enthousiaste standhouders en een schitterende locatie boordevol wijnliefhebbers zijn de ingrediënten voor een geweldig wijnweekend. Er zijn vier munten bij de toegangsprijs inbegrepen zodat je gelijk kunt beginnen met proeven. 

Openingstijden
Vrijdag van 17.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag van 15.00 uur tot 19.00 uur en van 19.30 uur tot 23.00 uur
Zondag van 15.00 uur tot 20.00 uur

Entree
Toegangsprijs voorverkoop: € 17,50 per persoon, inclusief glas en vier munten.
Aan de deur: € 20,- per persoon, inclusief glas en vier munten
Prijs per (extra) munt: € 2,00
Kaarten zijn hier verkrijgbaar (servicekosten: € 1,00 per bestelling)

Het Wijnfestival Groningen is een initiatief van Stichting Wijnfestival Noord.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen