Agenda

naar overzicht

Whisky drinken in de Der Aa-kerk

t/m - € 30,00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Whiskyfestival Noord-Nederland

Van vrijdag 23 maart tot en met zondag 25 maart is het weer zover: dan vindt het Whisky Festival Noord Nederland plaats in de Der Aa-kerk. De kerk wordt ook dit jaar weer drie dagen lang overgenomen door duizenden whiskydrinkende bezoekers, al dan niet gekleed in een kilt. 

Het Whiskyfestival is ondertussen een fenomeen en heeft een grote schare trouwe fans uit binnen- en buitenland. Er zijn veel stands met whiskyimporteurs uit de hele wereld. Ook worden er masterclasses gegeven door internationaal bekende sprekers. Er zijn belangrijke whiskyschrijvers aanwezig die hun boeken signeren. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglas met opdruk en de meeste whisky is vrij te proeven. 

Proeverijen
Voor de beginnende whiskydrinker zijn er tijdens het whiskyfestival speciale arrangementen, met een leerzame en zeer toegankelijke whiskyproeverij onder leiding van een ervaren spreker. Voor de meer gevorderde bezoekers is er een aantal arrangementen met een luxe proeverij. De sprekers hebben hiervoor enkele fenomenale whisky’s geselecteerd. Ook zijn er dit weekend veel internationaal bekende schrijvers aanwezig, zoals Hans Offringa, Gordon Muir en Martine Nouet.

VIP arrangementen
Voor de verwende whiskyliefhebber zijn er de inmiddels beroemde VIP-arrangementen, waarbij het mogelijk is om in de luxe van de speciale VIPlounge in kleine groepen deel te nemen aan zeer exclusieve sessies.

Programma
Vrijdagavond 23 maart: 19.00 uur tot 22.30 uur
Zaterdagmiddag 24 maart: 13.00 uur tot 16.30 uur
Zaterdagavond 24 maart: 19.00 uur tot 22.30 uur
Zondagmiddag 25 maart: 13.00 uur tot 16.30 uur

Entree:
€ 30,- per persoon per sessie
€ 90,- per persoon voor een passe partout voor alle sessies

Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglas met opdruk. De meeste whisky op het festival is voor de bezoekers vrij te proeven. Voor enkele speciale bottelingen moet bij de stands extra betaald worden.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.
Kijk voor meer informatie op de website van het Whiskyfestival Noord-Nederland.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen