Agenda

naar overzicht

Whisky Festival Noord-Nederland

t/m

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Whiskyfestival Noord-Nederland

Van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart is het weer zover: dan vindt het Whisky Festival Noord-Nederland plaats in de Der Aa-kerk. De kerk wordt ook dit jaar weer drie dagen lang overgenomen door duizenden whiskydrinkende bezoekers, al dan niet gekleed in een kilt. 

Het Whisky Festival is een populair evenement geworden met veel trouwe fans van zowel binnen- als buitenland. Importeurs van over de hele wereld zijn aanwezig, internationaal bekende sprekers zullen master classes geven en belangrijke schrijvers zijn aanwezig om boeken over whisky te signeren. Elke bezoeker krijgt een gegraveerd proefglas en de meeste whisky's mogen gratis geproefd worden.   

Proeverijen

Het Whisky Festival verwelkomt beginnende whisky drinkers en biedt informatieve en toegankelijke proefsessies aan voor beginnelingen, geleid door een ervaren trainer. De meer ervaren whisky drinkers kunnen kiezen uit een serie exclusieve proeverijen die apart geboekt kunnen worden. De sprekers hebben een paar fenomenale whisky's uitgezocht voor hen om te proberen. Sommige internationaal bekende schrijvers zoals Hans Offringa, Gordon Muir en Martine Nouet zijn ook aanwezig dit weekend. 

VIP aanbiedingen
Voor de ware whisky liefhebbers hebben we ook nog een VIP arrangement: verwende whisky fans kunnen genieten van een exclusieve proeverij met een kleine groep in de weelde van de speciale VIP lounge.

Programma

Vrijdagavond 29 Maart: 19.00 - 22.30
Zaterdagmiddag 30 Maart: 13.00 - 16.30
Zaterdagavond 30 Maart: 19.00 - 22.30
Zondagmiddag 31 Maart: 13.00 - 16.30

Kaarten hier verkrijgbaar
Voor meer informatie kijk je op de website van Whiskyfestival Noord-Nederland.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen