Agenda

naar overzicht

Warrior Festival

20:00 - 01:00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Warrior is een filmisch muziekfestival die een verhaal vertelt. Deze editie vertelt Warrior het verhaal van de LHBTI (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseks) emancipatie. We herinneren de strijd van vroeger en vieren feest, maar kan deze strijd al ophouden? Voel jij je volledig vrij? Het feest is voor alle Warriors die zich hebben ingezet voor de LHBTI emancipatie. Van het geven naar steun tot het organiseren van parades. Homo of hetero. Wij zijn allen Warriors. Warrior brengt de eenheid weer bij elkaar en heeft als doel om ervoor te zorgen dat onze generatie de emancipatie compleet afrond.

Nog niet heel lang geleden bestond homoseksualiteit niet, de strijders van toen moesten zichzelf duidelijk laten zien. Zij stonden op de barricades en streden voor hun recht om te mogen bestaan. Deze tactiek lijkt niet meer nodig te zijn, iedereen weet al dat de LHBTI’ers bestaan. Na jarenlange strijd lijkt de strijdlust te zijn afgenomen. Is dit wel het juiste moment? De zichtbaarheid is veel minder en de strijd tactiek lijkt de volledige andere kant op te slaan. Maar hoe kunnen we volledig worden geaccepteerd als er niets te zien is om te accepteren?

Altijd al willen weten hoe het voelt om onderdeel te zijn van een film? Bij Warrior ben jij de hoofdpersoon. Waan je in de wereld van de Warrior en beleef deze unieke, filmische ervaring. Laat je meenemen door de spanning van de drumband en ervaar het heroïsche gevoel door het indrukwekkende live orkest. Beleef dit allemaal in het hartje centrum van Groningen, op de bijzondere locatie, de Der Aa kerk.

Tickets: www.warriorfestival.nl
Meer info: www.facebook.com/warriormusicfestival/

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen