Agenda

naar overzicht

Tussenland

t/m 09:00 - 16:00 - € 10,00

De kerk van Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC Groningen

Routebeschrijving

Wandeling Tussenland

Tussenland is een luisterwandeling langs de stadsrand van Groningen. Theatermaker Sijas de Groot neemt je mee naar het grensgebied waar stad en land elkaar ontmoeten. Door te luisteren naar gedachten en beschouwingen leer je op een meditatieve manier het grensgebied te ervaren en vragen te stellen. Welke functie heeft het Tussenland? Hoe heeft de omgeving ons als mens gevormd? En welke invloed hebben veranderingen op onze herinneringen?

Tussenland is een solitaire luisterwandeling waarin kennis van landschap en stedelijke omgevingen op poëtische wijze wordt verweven met persoonlijke ervaringen en spirituele inzichten. In ruim anderhalf uur word je met een audiotour door de omgeving van Vinkhuizen, de Held en Gravenburg geleid. 

Praktische informatie

Het ticket kun je inruilen voor een headset waarmee de wandeling kan worden gemaakt. Je gaat in je eentje op pad om zo het landschap het beste te ervaren. Om het kwartier vertrekt een wandelaar om de route te volgen. Volg de markering langs de weg en blijf op het verkeer letten! 

De wandeltocht begint bij het kerkje van Leegkerk en eindigt bij Tuin in de Stad in Vinkhuizen. Je wordt na afloop terug naar Leegkerk gebracht. Hoewel je op goed begaanbare wegen loopt, zijn wandelschoenen aan te raden! Zorg dat je goed warm gekleed bent. 

Kijk voor meer informatie over data en tijden op de website van Tussenland

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen