Agenda

naar overzicht

Tussenland: een meditatieve luisterwandeling UITVERKOCHT

t/m - € 10,00

De kerk van Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC Groningen

Routebeschrijving

Wandelen langs de stadsrand

UITVERKOCHT

Geniet in de periode van 23 februari tot en met 4 maart van de luisterwandeling Tussenland die start in de kerk van Leegkerk.

Ervaar het grensgebied
Tussenland is een luisterwandeling langs de stadsrand van Groningen. Theatermaker Sijas de Groot neemt je mee naar het grensgebied waar stad en land elkaar ontmoeten. Door te luisteren naar gedachten en beschouwingen leer je op meditatieve manier het grensgebied te ervaren en vragen te stellen. Welke functie heeft het Tussenland? Hoe heeft de omgeving ons als mens gevormd? En welke invloed hebben veranderingen hebben op onze herinneringen?

Tussenland is een solitaire luisterwandeling waarin kennis van landschap en stedelijke omgevingen op poëtische wijze wordt verweven met persoonlijke ervaringen en spirituele inzichten. In ruim anderhalf uur word je met een audiotour langs de stadsrand bij Vinkhuizen, de Held en Gravenburg geleid. 

Praktische informatie
Het ticket kun je inruilen voor een headset waarmee de wandeling kan worden gemaakt. Je gaat in je eentje op pad om zo het landschap het beste te ervaren. Om het kwartier vertrekt een wandelaar. De wandeltocht begint bij het kerkje van Leegkerk en eindigt bij Tuin in de Stad in Vinkhuizen. Je wordt na afloop terug naar Leegkerk gebracht. 

Station Noord
Dit project is vertrokken vanaf Station Noord; een samenwerking van de grote podiumkunstorganisaties uit de drie Noordelijke provincies. Met gebundelde krachten geven ze een sterke impuls aan de talentontwikkeling en het artistieke klimaat in het Noorden. 

Tussenland is een PeerGrouP-project in samenwerking met Grand Theatre, De Noorderlingen en Tryater.

Speeldata en locaties: 
Vrijdag 23 feb. Try-out van 13:15 tot 16:00 uur
Zaterdag 24 & zondag 25 feb. van 9:00 tot 16:00 uur
Woensdag 28 feb t/m zondag 4 maart van 9:00 tot 16:00 uur

Start: kerk van Leegkerk, Leegeweg 38, Groningen
Eind: Tuin in de Stad, Tarralaan 6, Westpark, Groningen. 

Cast en crew
Regie: Sijas de Groot
Productie & scenografie: Eva Weerts
Creatief producent: Joran de Boer
Muziek: Remko Wind 
Techniek: Teakele Soepboer

Tickets
Deze wandeling is uitverkocht.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen