Agenda

naar overzicht

Shop vintage kleding in de Der Aa-kerk

t/m

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Koop kleding per kilo

Op zoek naar een leuke nieuwe outfit? Zaterdag 24 november en zondag 25 november is er weer een Vintage Kilo Sale in de Der Aa-kerk. Ook deze keer is de kerk weer gevuld met kledingrekken vol met leuke vintage kleding. De toegang is gratis en een kilo vintage kleding kost slechts € 15,-. Zaterdag is de kerk geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Vintage Kilo Sale
Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Speciaal voor dit weekend is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. 

The Vintage Rebel
De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door The Vintage Rebel. Een organisatie die vintage kledingbeurzen door heel Nederland organiseert op bijzondere locaties. 

Gratis entree
Dus ben je op zoek naar een nieuwe vintage outfit? Kom naar de Der Aa-kerk voor de Vintage Kilo Sale. De entree is ook deze keer natuurlijk weer gratis. 

zaterdag 24 november van 12.00 uur tot 17.00 uur
zondag 25 november van 12.00 uur tot 16.00 uur
Toegang: gratis

Prijs per kilo: € 15,-. Er is geen minimum of maximum vereist, het gewicht x € 15 = wat je afrekent.

Kijk ook op Facebook voor meer informatie.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen