Agenda

naar overzicht

Kunstvloed

t/m 11:00 - 17:00

De kerk van Klein Wetsinge
Valgeweg 12
9773 TK Wetsinge

Routebeschrijving

Kunstvloed Sauwerd, klein -en groot Wetsinge

Van 8 september tot 17 september vindt in en rond Sauwerd, klein- en Groot Wetsinge de eerste Kunstvloed kunstmanifestatie plaats.

Een nieuwe golf van kunst en creativiteit stroomt maar liefst tien dagen vanuit en door het historische cultuurlandschap tussen de dorpen Sauwerd en Klein- en Groot Wetsinge.

Tijdens de KUNSTVLOED zetten kunstenaars, organisaties, ondernemers en bewoners hun deuren of tuinen open en tonen u de mooie kanten van kunst in relatie tot ons bijzondere landschap.

De tentoonstellingen bieden een grote variatie aan kunstvormen waaronder beelden, schilderijen en tekeningen.  Dit alles ter omlijsting van een bijzondere buitenexpositie. Deze omvat een aantal speciaal voor de KUNSTVLOED gemaakte kunstwerken waarvan er na het festival één permanent in het landschap ‘aan de vloedlijn’ zal achterblijven. Over twee jaar komt de Kunstvloed weer op en laat dan bij laag tij weer een permanent kunstwerk achter.

De Kunstvloed manifestatie is vrij toegankelijk. De nadruk ligt op de beide weekenden. Dan zijn er ook een aantal voorstellingen en concerten waarvoor kaartjes gekocht moeten worden. Deze kunnen worden gereserveerd via de Website www.kunstvloed.nl of ter plekke gekocht bij het centrale plein van de Kunstvloed op het erf van de Onstaheerd, Singelweg 2 Sauwerd.

Door de week is de buitenkunst gewoon toegankelijk evenals een aantal binnenkunst-lokaties en zijn er een aantal lezingen in de kerk van Klein Wetsinge.

Meer informatie vindt u op de website, in de bijlages en eventueel door te bellen met Nicolaas Geenen 06 54685405

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen