Agenda

naar overzicht

Matthäus-Passion concert G.S.M.G. Bragi UITVERKOCHT

19:00 - € 20,00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Matthäus-Passion

Vrijdag 30 maart organiseert het Groninger Studenten MuziekGezelschap Bragi een bijzonder concert in de Der Aa-kerk. Het orkest en koor voeren de Matthäus-Passion uit in de kerk.

Studenten en jong talent
Dit is de eerste keer dat in de regio Groningen de Matthäus-Passion georganiseerd en uitgevoerd wordt door studenten en jong talent. Geïnteresseerde zangtalenten van diverse Nederlandse conservatoria zijn gevraagd om auditie te doen voor dit bijzondere project. Bragi hoopt hiermee dit jong talent een mogelijkheid te geven om ervaring op te doen en een naam te maken in de muziekwereld. Onder leiding van Jeroen Helder voert het orkest en koor van Bragi samen met de solisten dit welbekende en prachtige werk van Bach uit.

Bragi
G.S.M.G. Bragi is de grootste en oudste studentenmuziekvereniging van Groningen. De vereniging is opgericht in 1882 en telt ongeveer honderd leden, die verdeeld zijn over drie geledingen: het grootkoor, het orkest en het a-capellakoor. Iedere geleding repeteert wekelijks en werkt in een collegejaar aan drie programma's, die afgesloten worden met meerdere concerten in en rond Groningen. 

Solisten
Christus - Sven Weyens
Evangelist - Edward Leach 
Sopraan - Meike Wijma
Alt - Merel Wentink
Countertenor - Jochem Baas
Tenor - Jelle Leistra
Bas - Albert Jan de Boer
Bragi werkt deze avond samen met het Groninger Kinder- en Jeugdkoor.

Entree
€ 20,-
€ 30,- eerste rang
€ 15,- studenten/CJP/65+

Het concert is online uitverkocht. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop aan de deur vanaf 18.30 uur op vrijdag 30 maart.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen